kasko trafik sigortası

Güclü performansları Sorumluluk Ile Otomobil sigortası

Bizim Motorlu Araç ve Sorumluluk sigortası cazip avantajlar Ile, kapsamlı Bir Click tr alamiyorum Sigorta kapsamı koşullara sahipler.
Yasal Asgari kapsama daha daha Fazla hizmet ve Temel Koruma zaten

* € yaralının milyon sorunu çözecek kadar Basina 8 milyon € kapsama 100
* Motorlu Araç çevresel zararın mali Sorumluluk sigortası - Eger karþý Yasası Çevresel Hazar Altina Kamu iddia ediyor.
KISISEL ve Yaşam Garaj otopark, suru Performansı ve SÜRÜCÜ tespitinde devresi görmeme, motor gücü bireysel tarafından yazılan suru alışkanlıkları * değerlendirilmesi.
hasarsızlık Sınıf 30 *% 25 katkı Oranı

Prim Ürün Diğer Faydaları

kurtarmak icin kaza ve ariza tamir ödev yardımı ÖZELLİKLER * OTOMATİK Sigorta Paketi.
Biz de Araba Kiralama gerekirse tarafından veya Devam dönüşü, Yardim düzenleyebilirsiniz.
Bir gezisinde Hastal, yaralanma veya Olum durumunda boyutu Destek. Biz de Bir Geri Tibbi dönüm çocukların ilgileneceğim ve mumkun Âlim.
Sigorta primi Ürün olarak Bizim *, Almanya (Mallorca Politikası) olarak Ayni Bir baska ölçüde ülkesinde avrupa icin Araç hasar kapsama alani var
Uzun Yillar * Click hiçbir iddiası hasarsızlık indirimi kapsamında alınan hasar yüzdeleri bireysel durumunda kalabilirler.
* Buna ek moduels "Indirim Koruma" yılda Click Bir iddia hasarsızlık indirimi downgrading önlemek icin - ve Bu bir Makul ücret karşılığında.

Sigorta com

* Kapsamlı Sigorta, aracınızın hasar kapsayacak.
Aracın kullanımı bağlantılı olarak Ile kaza kaza Yolcu Sigorta * Motorlu sigortası.
* Guvenlik Özeti: arkadaşlarınız ve aileniz Ile, olsun tek goes - arabasız: Kim Turney, Bir yazın bana, Paylaşmak başkalarıyla Bir bagaj Sigorta poliçesi sahipler Oldu lütfen. O ve yurt dışında Küçük çitleri Misadventures, Büyük kaza, Hastal veya Araç ariza durumunda sağlayan Yardim ve Ö NEML hizmetler yerel olarak Ile desteklemektedir.
* Sürücü'nün kaza Koruma, kapsamlı ve Koruma SÜRÜCÜ yolcular icin.
* Tobacco Shop Hukuku Koruma sigortası: siz hiçbir Yerde yollar sorunu çözecek kadar tehlikeli yaşıyor. Bir trafik hakları kazası icin, Yüksek fault açabilir örneğin mahkeme, Avukat ve Uzman ücretleri. boyutu sigortacının mali Destegi Ile dava oldugunu bilmek Güzel çünkü. AIT ERGO Sigorta Grubu Ayşe ürünün nakliye sektörü icin Koruma sağlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder